Min åsikt: Josh Gordon och hans historia

Min åsikt: Josh Gordon och hans historiaUnder hela min barndom var jag en stor Randy Moss fan. Jag trodde bara att han var en galen idrottsman och ville bli nästa Randy Moss. Jag brukade sitta i mitt rum och titta på “Three Seasons to Glory” och Patriots games re-runs medan jag kastade en fotboll till mig själv i mitt rum och föreställde mig att jag bara körde en 40-yard streak och fick ett Superbowl-vinnande kasta från Tom Brady själv. Att läsa det nu när jag skrev det, det var lite konstigt men det är förutom poängen. Jag har alltid varit ett fan av långa snabba mottagare är den punkt jag försökte komma över. Så när jag såg Josh Gordon gå med patrioterna jag var mycket glada över att få en annan spelare av denna typ. Jag hade ingen aning om hans historia. Vi har aldrig sett en spelare som Josh Gordon.

För att förklara min beundran för Josh Gordon ska jag kasta det tillbaka till början av Soccerstat hans historia. Josh Gordon växte upp i Houston, TX med sin Mamma, Pappa och två bröder. Han och hans familj ansågs vara medelklassade för de tidiga stadierna av Joshs liv. När Josh slog 5 eller 6 år hade hans far problem på sitt jobb som ledde till finansiell instabilitet i hushållet. Med känslor som om Joshs Pappa misslyckades som en far lämnade han familjen för att klara sig själva. Joshs mamma, Elaine Gordon, var ensam för att uppfostra de tre pojkarna. Stabilitet var en sak av det förflutna för Gordons. för år att följa de studsade från lägenhet till Lägenhet samtidigt som en lång rad av vräkning meddelanden bakom. Josh började råka illa ut när han gick i mellanstadiet. Under hans högstadieår utvisades Josh från två olika högstadieskolor. Josh påminner om att han började sin marijuana användning i sjunde klass. Josh har aldrig riktigt offentligt klagat över sitt hemliv som barn men från vad vi kan säga att det inte var bäst. Josh var en ensam, ångest fylld och deprimerad unge. Josh valde droger som sin flykt från sina demoner. 

När Josh gick i sjunde klass fick han en Xanax bar av en av sina vänner. 

Istället för att ta halva baren som han skulle, tog han hela baren. Josh säger att han minns att han dreglade på sitt skrivbord i klassen och alla hans klasskamrater skrattade åt honom på grund av det. Josh var ett socialt besvärligt barn och det var väldigt svårt för honom. Drogerna gjorde att han inte behövde oroa sig för något. Även om Josh hade en grov meritlista i högstadiet, kunde han fortfarande få ett stipendium från Westberry Christian School. Vi känner alla till stereotypen av privata skolbarn. Preppy, rich, och alla växte upp i fina stabila Min åsikt: Josh Gordon och hans historiahem. Om du är ett barn som lider av, generaliserad ångest, social ångest, depression och du har ett narkotikamissbruk, är Privatskola inte platsen för dig. Detta beror på att alla barnen runt Josh var privilegierade och hade en mycket högre social status än Josh och hans familj. Detta skulle få Josh att må dåligt om sig själv. Så småningom blev han utsparkad från privatskola och tvingades gå till Lamar High School. Han gick från en skola med cirka 600 personer till en skola med cirka 4000. Detta är inte en bra övergång för någon som lider av social ångest. Ungefär samtidigt som han överfördes är ungefär samtidigt Houstons brottsfrekvens sky-rocketed. Josh gick med i ett gäng för att skydda sig själv när detta hände. Joshs high school-lagkamrater minns att Josh blev retad på grund av sina levnadsförhållanden. De flesta skulle knäppa tillbaka med något att säga, men socialt besvärliga Josh bara låta det bygga upp inuti honom. Josh började komma in i alla möjliga dåliga situationer. Han sålde förfalskade pengar, sålde alla typer av droger du kan tänka dig, rånade hem och till och med komma in i skottlossning. Såvitt Josh vet, slog han aldrig någon. Men han själv sköts i armen medan han var junior. Josh rökte ogräs varje dag, drack vodka i skolan under klassen och drack mager för att hjälpa honom att somna på natten. Ett 16-årigt barn med ångest att bli involverad i skottlossning och allt detta andra problem kommer säkert att hitta ett sätt att klara det. Detta var det vanliga sättet att hantera och den enda som var tillgänglig för Josh vid den tiden. Han blev så arg att han började bli full innan leken. Några dagar efter Joshs 17-årsdag greps han och tillbringade 35 dagar i fängelse.

En gång släpptes, Josh placerades på skyddstillsyn. Det var därför han gick på Baylor, han kunde inte lämna Texas. Första året sålde Josh över sex kilo gräs i veckan. Andra året Josh började visa sin potential på fältet. Strax efter säsongen började Josh och en lagkamrat somnade i Taco Bell drive-thru och anklagades för innehav av marijuana. Josh gjorde det aldrig till sitt juniorår på Baylor eftersom han testade positivt på ett drogtest och sparkades ut från universitetet. Josh hade dock fortfarande erbjudanden uppradade från andra högskolor. Så han började sitt äventyr västerut för att besöka skolor. Josh rökte gräs hela enheten och poppar adderall bara för att hålla sig vaken. Han hade fått ett erbjudande från University of Utah och när han gjorde det där var han trött eftersom drogerna hade slitit av. Så Josh sa åt helvete med det och bestämde sig för Utah för hans nästa college. Han skickades hem efter ett år på skolan och misslyckades sedan med sitt första drogtest på skolan. Han gick hem och hörde sedan om NFL-tillägget. Josh snubblade på det precis som allt annat i sitt liv. Josh sa en gång, ” jag tänkte, jag ska ta reda på om jag har vad som krävs för att spela i NFL. Ge fan i det där.”. Han var senare det andra valet i utkastet av Cleveland Browns.

Stephen A. Smith började hela berättelsen om “bara håll dig borta från WEE-duh”. 

Stephen A. Smith började hela berättelsen om "bara håll dig borta från WEE-duh". Om Stephen A. gjorde lite forskning skulle han veta att Josh har testat positivt för mer än bara ogräs. De flesta av hans suspensioner säger “olagligt ämne”. En rapport sa till och med att det inte var gräs. Självklart har Josh Gordon en psykisk sjukdom, men clowner som Stephen A. Smith gillar att springa runt och snacka om hur han är slöseri med talang och kan inte gå av gräs. Josh Gordon växte upp i en fruktansvärd situation med flera psykiska sjukdomar och hade inte verktyg för att få ordentlig hjälp som en terapeut eller ett recept för antidepressiva medel som Prozac eller Zoloft. Så han kämpade mot sina demoner på det enda sättet han visste hur. Droger. Och en 7: e grader kommer inte att oroa sig för vad de långsiktiga effekterna av droger du tar är. Jag tror bara att missbruk är en psykisk sjukdom. Missbruk är dock ett val. Vad jag menar med detta är de sjukdomar som ångest och depression Josh led av var inte hans val, men hur han hanterade det var och det är vad som leder till hans missbruk. Han är en freak idrottsman. Han kör är en 4,3 40 yard dash. Det är ovanligt. Uppenbarligen har han gått in på rehab tidigare och det fungerade inte. Han var med Brown ‘ s när de bara var en soptunna.

Deras första prioritet var inte att hjälpa Josh ordentligt, han var omgiven av människor som Johnny Manziel som också led av missbruk. Nu är han i New England där det verkar som om de verkligen vill hjälpa honom. Josh var här i en halv säsong och han hänvisar redan till laget som familj. Han har Bill Belichick och Tom Brady att hålla honom i rad. Han återförenades nyligen med sin dotter också och har nyligen sagt den här gången på rehab han är där för att fixa sig själv, och inte för en publicitetsstunt. Han är där för sin dotter, hans familj, hans lagkamrater och till och med hans fans. Jag stöder inte narkotikamissbruk som missbruk körs i min familj. Men jag kan inte hata Josh för hur han kämpade mot sina demoner. Jag bekämpar mina demoner som jag känner att jag behöver, och han gör samma sak. Jag känner en beundran och kärlek för Josh Gordon. Han är verkligen en inspiration för mig personligen och kommer att gå ner som en av mina favorit fotbollsspelare genom tiderna. Jag har tro och stora förhoppningar på honom när han återvänder. Försök att komma ihåg hur allvarlig psykisk sjukdom är, och om du känner någon eller lider själv vet att livet fungerar och allt kommer att bli bra. Snälla, snälla, prata med någon eller få hjälp av din läkare om du känner dig nödvändig.

 

No Comments

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *